Sposób przygotowania

Masło utrzeć z mączką cukrową na pulchną masę, dodawać po żółtku i ucierać dalej, dodać zmielony i sparzony mak,mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia i na przemian dodawać ubitą z białek pianę w końcu olejek i piec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię makowe ciacha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam mak
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ale pychotka :-0
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    mmm, zjadłoby się kawałek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !