Sposób przygotowania

Pieczarki z cebulą usmażyć, doprawić solą, pieprzem i zemleć. Następnie dodać bułkę tartą i wszystko razem dobrze wymieszać. Ciasto francuskie rozmrożone przekroić wzdłuż na 2 równe polowy, posmarować rozmąconym jajkiem ułożyć farsz na środku ciasta i zwinąć, dobrze skleić. Uzyskany wałek pokroić na równe części, górę pasztecików posmarować jajkiem i posypać sezamem. Piec ok 20 min w temp. 200st. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo fajne, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ale bym takie zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    apetycznie brzmi i wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszne paszteciki =)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ojej ale bym takich zjadła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !