Sposób przygotowania

Płaty ciasta rozmrozić w temp. Pokojowej, lekko rozwałkować, pokroić na dowolne kształty, ja najczęściej robię kwadraty. Osączyć nektarynki z zalewy. Przełożyć ciasto na blaszkę wyłożoną pergaminem. Ułożyć kawałki mandarynki na cieście, posypać troszkę cynamonem. Brzegi ciastka posmarować rozbełtanym jajkiem . Piec ok. 15-20 min w temp. 200st. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    śliczne i pomysłowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    Aleee pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    i bardzi szybko sie je robi, poleacm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    Świetny smak, też takie robię, tylko z bananem;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie ciasteczka na ciescie francuskim z owocami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    wygladaja pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !