Sposób przygotowania

Miękkie masło ubić z cukrem pudrem i wymieszać z czekoladą (gorzką) rozpuszczoną w naczyniu z gorącą wodą. Z masy formować kulki i kłaść na papierze,po czym zostawić na dwie godz. Podgrzać śmietanę i dodać do niej czekoladę. Po rozpuszczeniu się wrzucić do tego kulki z ciasta, później obtoczyć je we wiórkach. Odstawić by ochłodły.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musza byc super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojj zjadłabym teraz :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda że nie ma zdjęcia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne są
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nigdy nie robiłam muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    myślę, że są pyszniutkie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !