Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, oczyścić z żył, oprószyć pieprzem. Jajka wybić do talerza, rozmieszać z odrobiną soli. Wątróbkę panierować w mące, jajka i bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanej oliwie,. Cebulę pokroić w pół krążki, poddusić na maśle, oprószyć solą i pieprzem. Wątróbki podawać z ziemniakami i duszoną cebulą.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Nigdy nie panierowałam wątróbki - super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i wyszły takie niby kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pycha! uwielbiam wątróbkę w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !