Sposób przygotowania

Jajka umyć, ugotować na twardo, obrać. Wyjąć żółtka, utrzeć z olejem, doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i cukrem, rozrzedzić przegotowaną wodą do porządnej gęstości. Dodać drobno posiekane białka i szczypiorek. Podawać do zimnych wędlin i mięs.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny sosik ;-)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawy sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie sosy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !