Sposób przygotowania

Brokuły oczyścić, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny oraz oliwy. Wystudzić i podzielić na różyczki. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę i pokroić w ćwiartki. Kolby kukurydzy pokroić ukośnie na części. Szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez wymieszany z jogurtem i keczupem. Ponownie wymieszać i doprawić do smaku. Dekoracyjnie rozłożyć na półmisku

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo apetycznie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    na pewno bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna i zdrowa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    smaczna
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż oczy jedzą :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !