Sposób przygotowania

Pomarańcze obieramy i kroimy w plastry - jak cytrynę. Na patelnię lub do rondelka wsypujemy cukier i karmelizujemy do uzyskania złotego koloru. Nie wolno cukru przypalić. Pomarańcze układamy na talerzy i polewamy gorącym karmelem. Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    superowo odjechana potrawa ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    prosty sposób na pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    szybko i łatwo
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    zarówno łątwe jak i fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !