Sposób przygotowania

Mięso obrać z łon, pokroić na małe kawałki, dobrze rozbić z obu stron, doprawić solą i pieprzem. Mięso obtaczać w mące z obu stron. Tłuszcz dobrze rozgrzać, kłaść mięso, podsmażyć z obu stron, uważać by mocno nie przypiec. Podlać gorącą wodą, dusić pod przykryciem około 40 minut, obracać mięso i uzupełniać wodę podczas duszenia. Po 30 minutach dodać kostkę mięsną Kucharek. Sos musi być lekko gęsty.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to para na zdjęciu, dlatego nie wyraźne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !