Sposób przygotowania

Sporządzić bulion.Zagotować.Dodać serki śmietankowe,roztopić.Pieczarki umyć pokroić w paski, usmażyć z cebulką.Chleb tostowy pokroić w kostkę i włożyć do piekarnika na kilka minut.Do zupy dodać pieczarki.Wymieszać.Grzanki dodać chwilę przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pycha.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    Muszę tu dodać, że jeśli dodajemy do zupy serki to należy dobrze wymieszać, żeby się rozpuściły. Ja odkąd mam blender - używam go w tym celu.
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Tak.Serki się tak szybko nie rozpuszczają.trzeba dobrze wymieszać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Ciekawe jak smakuje..
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ta zupka musi być rewelacyjna w smaku!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    tonia

    to jest pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHOTKA !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !