Sposób przygotowania

Schabowe oczyszczamy.Cieniutko ubijamy.Doprawiamy, obtaczamy w jajku i bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.Pieczarki myjemy kroimy w paseczki i smażymy razem z cebulką.Gotowe pieczarki nakładamy na upieczone schabowe.Na wierzch nakładamy plasterek sera.Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zostawiamy ok.10 min. aż ser się roztopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    robie podobne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    musi być dobre!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie danie po prostu musi być pyszne !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne mnima

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !