Sposób przygotowania

Dowolne mięso wieprzowe kroimy w kostkę i posypujemy solą. Musztardę mieszamy z ziołami prowansalskimi i olejem. Następnie takim niby sosem polewamy mięso. Mieszamy całość i odstawiamy na noc do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Dzisiaj robię schab, chyba to jest sposób na marynatę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tutaj marynowałem łopatkę która poszła na gulasz. Przepis dodam niedługo :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna marynata, mięsko na pewno będzie pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Każde mięso jak poleży w marynacie nabiera smaku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    dziękuję za przepisik wykorzystam do mojego mięska:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !