Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczona pierś z gęsi

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z gęsi
1 szt
ziele angielskie
do smaku
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
majeranek
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
przyprawy
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona pierś z gęsi

1. Umytą pierś z gęsi wraz ze skórą namaczamy w marynacie przez 5 dni
2. Następnie pierś przyprawiamy wg gustu zwijamy jak roladę i związujemy sznurkiem. pieczemy w rękawie, gdy mięso jest miękkie i upieczone rozrywamy rękaw aby się ładnie przypiekło. Jemy na zimno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 22.09.2011 21:18
to mi posmakowało

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak