Składniki:
filety z halibuta | 50 dag |
seler naciowy | 1 łodyga |
szalotka | 3 szt |
pieczarki | 10 dag |
tymianek | 2 gałązki |
bulion | 175 ml |
śmietana | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
bazylia | 0,5 pęczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
żurawina |
filety z halibuta | 50 dag |
seler naciowy | 1 łodyga |
szalotka | 3 szt |
pieczarki | 10 dag |
tymianek | 2 gałązki |
bulion | 175 ml |
śmietana | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
bazylia | 0,5 pęczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: