Składniki:
wołowina | 70 dag |
cebula | 3 sztuki |
mąka | 4 łyżki |
smalec | 10 dag |
kapusta kwaszona | 25 dag |
jabłka | 2 szt |
śliwki suszone | 5 dag |
wywar z gotowanego boczku | 0,20 l |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
boczek | 15 dag |
wołowina | 70 dag |
cebula | 3 sztuki |
mąka | 4 łyżki |
smalec | 10 dag |
kapusta kwaszona | 25 dag |
jabłka | 2 szt |
śliwki suszone | 5 dag |
wywar z gotowanego boczku | 0,20 l |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
boczek | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: