Przepis i sposób przygotowania na: Tarte leczo
Kroki postępowania
Boczek kroimy w kostkę, a kiełbasę w plasterki ( lub kostkę).
Zagotowujemy i podajemy.
cukinia | 2 młode sztuki |
pomidory | 5-6 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
boczek wędzony | 100 gram |
kiełbasa | 1 pęto |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
olej do smażenia | |
śmietana | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek mały |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: