Składniki:
Spód
mąka pszenna | 3 szklanki |
masło | 12 dag |
sól | 1/4 łyżeczki |
woda letnia | 1/4 szklanki |
Farsz
mięso mielone | 20 dag |
ser żółty | 5 dag |
bazylia | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
keczup | 1 łyżka |
szynka konserwowa | 2 plastry |
mąka pszenna | 3 szklanki |
masło | 12 dag |
sól | 1/4 łyżeczki |
woda letnia | 1/4 szklanki |
mięso mielone | 20 dag |
ser żółty | 5 dag |
bazylia | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
keczup | 1 łyżka |
szynka konserwowa | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: