Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serca

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serca 0.5 kg.
cebula 1 sztuka
kostka rosołowa 1 sztuka
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyzka
śmietana 100 ml.
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Serca

Serca kroimy na pół .Wkładamy do garnka z wodą.Dodajemy kostkę i gotujemy godz.Około 20 min przed końcem gotowania dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i dalej gotujemy.Pod koniec gotowania do wywaru dodajemy śmietanę.Oraz do smaku przyprawy oraz musztardę.Możemy podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 07.07.2013 15:26
pycha serduszka
Alex_M 14.05.2013 10:38
lubie takie!
ONY_za_kare 05.05.2013 09:10
pycha serduszka!
IwonaDD 05.05.2013 08:31
robię podobnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak