Składniki:
pieczarki | 40 dag |
cebula czerwona | 1 sztuka |
seler konserwowy | 1 słoiczek |
sok z cytryny | 4 łyżki |
majonez | 4 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
natka pietruszki | 1 siekana |
sardynki | 1 (w oleju) |
pieczarki | 40 dag |
cebula czerwona | 1 sztuka |
seler konserwowy | 1 słoiczek |
sok z cytryny | 4 łyżki |
majonez | 4 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
natka pietruszki | 1 siekana |
sardynki | 1 (w oleju) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: