Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybna pasta kanapkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
chrzan 1/2 łyżeczki
sól
pieprz
zielona cebulka
majonez 1 łyzeczka
śledzie 1 (w sosie pomidorowym)

Przepis i sposób przygotowania na: Rybna pasta kanapkowa

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i studzimy. Rybę z sosem przekładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem.
Krok 1 - Rybna pasta kanapkowa foto
2
Jajka kroimy na mniejsze kawałki i dodajemy do ryby. Rozgniatamy widelcem.
Krok 2 - Rybna pasta kanapkowa foto
3
Zieloną cebulkę drobno kroimy i dodajemy do pasty. Dodajemy majonez i chrzan. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Podajemy z dowolnym pieczywem.
Krok 3 - Rybna pasta kanapkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 16.08.2013 22:45
lubię na kolacje
IwonaDD 27.01.2013 09:42
pychotka
Konczi 27.01.2013 08:23
lubię takie pasty :)
Danost 27.01.2013 07:47
fajne
jozefinach 27.01.2013 02:45
Dawno nie jadłam takiej pasty.
jozefinach 27.01.2013 02:45
Dawno nie jadłam takiej pasty.
gosia561 27.01.2013 00:00
ale super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak