Składniki:
ciel?cina z ko?ci? | 500 g |
m?ka | 1 ?y?ka |
smalec | 50 g |
marchew | 200 g |
seler | 200 g |
fasolka szparagowa | 200 g |
ziemniaki | 250 g |
por | 200 g |
koper | 2 ?y?ki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta włoska | 200 g |
ciel?cina z ko?ci? | 500 g |
m?ka | 1 ?y?ka |
smalec | 50 g |
marchew | 200 g |
seler | 200 g |
fasolka szparagowa | 200 g |
ziemniaki | 250 g |
por | 200 g |
koper | 2 ?y?ki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta włoska | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: