Składniki:
mąka żytnia | 25 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
masło | 6 dag |
filety rybne | 80 dag |
słonina | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
smalec | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
mąka żytnia | 25 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
masło | 6 dag |
filety rybne | 80 dag |
słonina | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
smalec | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: