Przepis i sposób przygotowania na: Naleśnikowy przekładaniec
Przekładać je na przemian kolorami :owocowymi konfiturami i serem wymieszanym ze śmietaną i cukrem. Całość posypać cukrem pudrem.
mąka | 2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
woda | 1 szklanka |
jajko | 2 szt |
sól | 0,5 łyżeczki |
cukier waniliowy | 15 g |
owocowe konfitury | |
kakao | 1 łyżka |
margaryna do smażenia | |
śmietana | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
twaróg | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: