Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jajka

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10szt
sos tatarski 2łyzki
majonez 1 łyżka
pieczarki 20dag
cebula biała 1 mała
sól
pieprz
szczypiorek
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jajka

Ugotowane jajka na twardo przepoławiamy, wyjmujemy żółtka. Pieczarki kroimy w kosteczkę podsmażamy na maśle. Cebulkę siekamy również podsmażamy. Do podsmażonych pieczarek dodajemy żółtka i cebulkę. Majonez mieszamy z sosem tatarskim dodajemy sól i pieprz. Wszystko razem mieszamy. Farszem nadziewamy białka jajek dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aniagdz 19.01.2014 10:14
nadziewane jajeczka zawsze:D
Kuchenka 19.01.2014 08:51
smaczne to!
Agata3 18.01.2014 22:13
zjadłoby się:))
Barbara/zuza22_85 18.01.2014 22:12
bardzo smaczne
Grazyna0211 18.01.2014 21:59
też takie lubię
Cyferku
Cyferku 18.01.2014 21:54
lubie tak przygotowane jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak