Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus jabłkowo-winogronowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 1 kg
winogrona 30 dkg
cukier 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Mus jabłkowo-winogronowy

Do tego musu wykorzystałam winogrona mało atrakcyjne wizualnie. Pokrojone jabłka ze skórką ale bez gniazd nasiennych rozgotowałam wraz z kulkami winogron w niewielkiej ilości wody, dodając cukier. Odparowałąm mieszając i przetarłam przez sito.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 12.03.2013 20:07
zapowiada się pysznie
IZABELA29 26.12.2012 14:33
i takie by się przydały bezpestkowe
ben-ka 26.12.2012 10:56
to by mi smakowało.
pacpaw 05.09.2012 18:59
normalnie ambrozja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak