Przepis i sposób przygotowania na: MIĘSNO-WARZYWNA FASOLKA
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!!
mięso wieprzowe | 400 g |
kiełbasa chuda | 400 g |
fasolka | 400 g |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1 mały |
cebula | 1 duża |
czosnek | 2 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
oliwa | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: