Składniki:
filet z łososia | 60dag |
sok z cytryny | 3łyżki |
fasolka szparagowa | 40dag |
cukier | szczypta |
sól | |
olej | 1łyżeczka |
wino białe wytrawne | 150ml |
masło | 12dag |
żółtko jajek | 2 |
natka pietruszki | pęczek |
filet z łososia | 60dag |
sok z cytryny | 3łyżki |
fasolka szparagowa | 40dag |
cukier | szczypta |
sól | |
olej | 1łyżeczka |
wino białe wytrawne | 150ml |
masło | 12dag |
żółtko jajek | 2 |
natka pietruszki | pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: