Składniki:
wywar mięsny | 1,5 Litra |
kapusta biała | 50 dag |
cebulki szalotki | 10 szt |
pieczarki | 10 dag |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
curry | |
płatki migdałowe |
wywar mięsny | 1,5 Litra |
kapusta biała | 50 dag |
cebulki szalotki | 10 szt |
pieczarki | 10 dag |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
curry | |
płatki migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: