Przepis i sposób przygotowania na: Imbirowy kurczak z rabarbarem
Kroki postępowania
Rabarbar obrać, pokroić na kawałki. Zmieszać z miodem.
filet z kurczaka | 40 dag |
rabarbar | 40 dag |
miód płynny | 2 łyżki |
marchewka | 30 dag |
cebula biała | 2 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
rosół drobiowy | 1/4 litra |
imbir | 1/2 łyżeczki |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: