Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki z serem i szynką
Kroki postępowania
Ser i wędlinę pokroić w plastry lub słupki( jak kto woli).
Mięso wysmarować keczupem, układać ser i wędlinę, i zwinąć.
pierś z kurczaka | 0,5 kg |
żółty ser | 0,15 kg |
szynka gotowana | 0,15 kg |
jajko | 2 szt |
mąka | 5 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 7-8 łyżek |
olej do smażenia | |
keczup | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: