Składniki:
cielęcina | 80 dag |
mleko | 1 szklanka |
mąka kukurydziana | 3 łyżki |
natka pietruszki | do smaku |
sól do smaku | do smaku |
wywar z mięsa | 5 łyżek |
sok z całej pomarańczy | |
plasterki pomarańcza ze skórką | 7-8 |
włoszczyzna suszona | 3 łyżki |
cielęcina | 80 dag |
mleko | 1 szklanka |
mąka kukurydziana | 3 łyżki |
natka pietruszki | do smaku |
sól do smaku | do smaku |
wywar z mięsa | 5 łyżek |
sok z całej pomarańczy | |
plasterki pomarańcza ze skórką | 7-8 |
włoszczyzna suszona | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: