Składniki:
mąka żytnia | 0,5 kg |
mąka pszenna | 25 dkg |
mąka żytnia pełnoziarnista | 1 szklanka |
sól | 2 łyżeczki |
pestki słonecznika | 1/2 szklanki |
siemię lniane | 1/2 szklanki |
woda letnia | 3 szklanki |
zakwas |
mąka żytnia | 0,5 kg |
mąka pszenna | 25 dkg |
mąka żytnia pełnoziarnista | 1 szklanka |
sól | 2 łyżeczki |
pestki słonecznika | 1/2 szklanki |
siemię lniane | 1/2 szklanki |
woda letnia | 3 szklanki |
zakwas |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: