Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jak zrobić zupę grzybowo-ziemniaczaną?

Wszyscy uwielbiamy zupy, a szczególnie te, które idealnie wpisują się swoimi dodatkami w daną porę roku. Zupa grzybowo-ziemniaczana, jesienią powinna choć raz pojawić się na stole w każdym domu!

Zupy znane są z łatwości przygotowania. Wystarczą ulubione warzywa i przyprawy, by pełne aromatów danie znalazło się na stole. W zupie grzybowo-ziemniaczanej, możecie wykorzystać różnego rodzaju grzyby - zarówno te zebrane świeżo w lesie, jak i pieczarki, które bez problemu kupicie w sklepie o każdej porze roku. To, jakiego rodzaju grzyby wybierzecie, wpłynie bez wątpienia na smak zupy i jej aromat. Dodatkowo jej bazą może być zarówno woda, jak i bulion. Koniecznie sięgnijcie po przepis na tę zupę, która rozgrzeje Was w chłodne, jesienne dni. Smacznego!

 

>>> PRZEPIS NA ZUPĘ GRZYBOWO-ZIEMNIACZANĄ <<<

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak