Aktualności Doradcy Smaku

ksk_konkurs_podroby

X tura konkursu – Zadaj pytanie o… podroby

Lubicie podroby? Jeśli tak, to świetnie. Jednak gdy brak Wam przekonania, by przyrządzić je we własnych kuchniach, być może kilka pytań zadanych mistrzowi Sowie pomoże Wam podjąć decyzję na „tak”. Czasem kilka prostych trików zdradzonych przez kogoś, przed kim kuchnia polska nie ma tajemnic, sprawia, że spod Waszych rąk wychodzi cudowna, delikatna i idealnie doprawiona porcja mięsa.

Podroby od zawsze były silnie związane z polską tradycją i zawsze obecne były w kuchniach polskich gospodyń. Przygotowanie wątróbki nie jest jednak tak oczywiste, jak się okazuje. Jak sprawić, by mięso było delikatne, miękkie i subtelne w smaku? Z jakimi dodatkami nabierze charakteru? Czy latem mogą to być na przykład sezonowe owoce?

Koniecznie zadajcie swoje pytanie mistrzowi Sowie. Najlepszych nagrodzę – nie tylko zabłyśniecie na „szklanym ekranie” w TV Polsat, ale też otrzymacie 600 punktów w Serwisie oraz Zestaw przypraw Prymat.

Na Wasze pytania czekam do 3.07, do godziny 23:59.

ZASADY KONKURSU:

1. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest akceptacja regulaminu konkursu.
2. Wysłanie zgłoszenia konkursowego odbywa się poprzez jedną z możliwych dróg dostarczenia: 
a) Wysłanie maila na pocztę elektroniczną: doradcasmaku@doradcasmaku.pl 
b) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Facebooku https://www.facebook.com/DoradcaSmaku pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział;
Zgłoszenia opublikowane w innych miejscach niż powyżej nie będą brane pod uwagę.
3. W zgłoszeniu powinno znaleźć się: 
a) Pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
b) Zdjęcia przedstawiające twarz Uczestnika 
4. Uczestnik konkursu może zostać laureatem maksymalnie dwa razy.
5. Uczestnik konkursu może wysłać dowolną liczbę zgłoszeń w czasie trwania całego konkursu, jak również w poszczególnych jego turach.
Szczegółowe informacje w REGULAMINIE.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz