Aktualności Doradcy Smaku

c2efe9d5dca517cbgen

Kilka słów o babce…

 

W ślad za wielkanocnymi przygotowaniami sięgamy do historii jednego z najbardziej tradycyjnych, świątecznych wypieków.

 

Święta już za chwilę. Zapewne na każdym stole w tym wyjątkowym czasie pojawi się babka wielkanocna. Bez niej święta byłyby zdecydowanie uboższe, dlatego warto poznać nieco jej fascynującą historię. Po niej przeprowadzi nas Kloruś, która we Wpisie Tygodnia „Historia pewnej babki” nie tylko przybliżyła nam tę ciekawą historię, ale także podzieliła się swoimi przepisami na ten wspaniały wypiek. A Wy, na jaką babkę macie ochotę: cytrynową, kawową, czy kokosową?

 

Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów  (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

 Kryteria wyboru:

  •  oryginalna tematyka
  • zdjęcia wysokiej jakości
  • własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
  • wysoki poziom poprawności językowej

 

* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz