Sposób przygotowania

Ryż gotować z mlekiem na małym ogniu ok.20 minut pod przykryciem.Połowę rozłożyć na talerzu,na nim położyć surowe truskawki lub inne świeże owoce a na to wyłożyć resztę ryżu.Wstawić do lodówki i ochłodzić.Deser posypać cukrem i cynamonem.Podawać schłodzony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    smak dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !