Sposób przygotowania

Ugotować bulion na kościach lub użyć gotowej kostki bulionowej.Dodać włoszczyznę, przetarte ogórki kwaszone, ziemniaczki pokrojone w kostkę. Doprawić przyprawą do zup kucharek i zabielić śmietaną na koniec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię ogórkową :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ogórkowa jest pyszna;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renata26

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubimy zupę ogórkową, najlepiej ze swoich ogórków, więc często ją gotuję. Robię ją trochę inaczej niż Ty.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !