Sposób przygotowania

Filet myjemy, dzielimy na porcje, osuszamy- nacieramy solą czosnkową, pieprzem i posiekanym koperkiem- odstawiamy na godzinkę.
Orzeszki kruszymy, mieszamy z bułką tartą.
Rybkę panierujemy w jajku i panierce z bułki i orzeszków- smażymy na masełku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    `rybka w każdej postaci jest pyszna...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    o pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Bardzo lubię rybkę, pewnie i ta jest pyszna no i zdrowa;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzo apetycznie się prezentuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    też ciekawy pomysł...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    wyglada rewelacyjnie
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    hanna992

    orzechów nie lubie ale z pewnością musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajna panierka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 0
    0ad330a5111e380dc8d566830bc74c1a7e34d.pjpg
    Opublikowano

    Archiduchesse

    Czy ktoś przygotowywał bez koperku? Jak smakuje? Chciałabym przygotować, ale nienawidzę kopru.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !