Sposób przygotowania

kabanosy kroimy na kawałki ok 3cm długości i jako pierwsze nabijamy na wykałaczki, następnie plasterek ogórka, kawałek sera żóltego, a na koniec kwadratowy kawałek papryki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    fajne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo apetyczne - peniaki na imprezę :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jjjami:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przekąska takie koreczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !