Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pomidorowy do gołąbków

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion
1/2 litra
konentrat pomidorowy
4 łyżki
keczup
2 łyżki
mąka kartoflana
1 łyżeczka
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
majeranek
do smaku
Sklep Prymat
śmietana
2 łyżki
cukier
1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pomidorowy do gołąbków

Bulion zagrzać, dodać cukier, koncentrat i keczup, zagotować. Mąkę rozpuścić w małej ilości wody, dodać do sosu, doprawić, jeszcze raz zagotować i dodać śmietanę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata77 20.06.2011 07:58
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak