Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, podzielić na porcje, posypać solą, pieprzem, gałką muszkatołową, polać stopionym masłem, zawinąć w folię. Piec 50min w 180st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kiedyś robiłam suma, bardziej mi smakował na drugi dzień
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    w życiu nie jadłam;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    nigdy nie jadlkam suma
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię takie ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    sum, ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    kiedyś o nim słyszałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !