Sposób przygotowania

Śmietanę ubić mikserem,dodać cukier waniliowy,cukier i szczyptę soli.Ubijając dodawać po jednym jajku.Mąkę przesiać do miski i wymieszać z proszkiem do pieczenia.Powoli dodawać ubitą masę do mąki.,delikatnie mieszając.Ciasto przełożyć do blachy wyłożonej pergaminem.Agrest umyć,oczyścić i ułożyć na ciasto.Piec w temperaturze około200 stopni około 25 minut.Po upływie 25 minut obrane i umyte porzeczki położyć na wierzch ciasta i piec około 20 minut.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Mmm- pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !