Sposób przygotowania

Paprykę obrać , umyć i pokroić w ćwiartki. Wodę, ocet, sól , cukier i oliwę zagotować Pod koniec gotowania dodać gorczyce, ziele, liście, goździki i chwilę pogotować. Do gotującej się zalewy wrzucić paprykę i gotować 5 - 7 minut. Gorącą dać do słoików i nie pasteryzować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjny przepis na marynowaną paprykę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    i ja też taką robię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !