Sposób przygotowania

Kapustę musimy umyć , najlepiej każdy listek , który będzie wykorzystany , kapustę musimy zetrzeć na tartce tak samo robimy z jabłkiem. Do tej kapusty i jabłka dodajemy chrzan , musztardę , sól i pieprz , kiedy zauważymy już że kapusta puściła sok to dolewamy do niej trochę oliwy i cebulkę pokrojoną w kostkę . Całość mieszamy i układamy na półmisku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !