Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

5.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłko
chrzan
1 łyżka
Sklep Prymat
musztarda
1 łyżka
Sklep Prymat
oliwa
3 łyżki
cebula
1
cukier
pieprz
Sklep Prymat
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę musimy umyć , najlepiej każdy listek , który będzie wykorzystany , kapustę musimy zetrzeć na tartce tak samo robimy z jabłkiem. Do tej kapusty i jabłka dodajemy chrzan , musztardę , sól i pieprz , kiedy zauważymy już że kapusta puściła sok to dolewamy do niej trochę oliwy i cebulkę pokrojoną w kostkę . Całość mieszamy i układamy na półmisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 07.12.2011 16:57
pycha
ElizaT 24.01.2011 12:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak