Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

bogracz

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina
50 dag
seler
30 dag
marchew
30 dag
pietruszka
30 dag
cebula
3 szt
pieczarki
30 dag
ogórki kiszone
3 szt
papryka
3 szt
koncentrat pomidorowy
3 łyżki
sól
Sklep Prymat
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: bogracz

Wołowinę pokroić w paski. Seler, marchew i pietruszkę obrać i pokroić w słupki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Mięso i warzywa podsmażyć na oliwie. W osobnym rondlu usmażyć brane i pokrojone w plastry pieczarki, dodać do reszty i wymieszać. Dorzucić pokrojone w kostkę ogórki oraz oczyszczoną i pokrojona w kostkę paprykę, zalać ketchupem i koncentratem, przyprawić solą i pieprzem, dusić przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 03.03.2011 09:34
smaczny
Roman5 08.02.2011 06:12
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak