Sposób przygotowania

Cebule pokroić i udusić na patelni. Ryż ugotować i wystudzić. Dołożyć do niego namoczoną bułkę, uduszoną cebulkę, zgniecione ząbki czosnku, 2 jajka i przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować z powstałej masy kulki lub sznycelki, obtaczać w jajku i bułce tartej i smażyć na tłuszczu.
Podawać same lub z sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Też robię podobne z sosem pieczarkowym!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !