Sposób przygotowania

twaróg zemleć margarynę utrzeć na puszystą masę i dodawać porcjami twaróg,następnie mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia,cukier i cukier waniliowy,jajka i wyrobić gładkie ciasto,wałkować i wycinać szklanką krążki a w środku krążka wycinać dziurki kieliszkiem,w płaskim rondlu rozgrzać olej i smażyć na złoty kolor z obu stron,posypać cukrem pudrem lub polukrować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ale pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam oponki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pychota !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Koniecznie muszę takie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszne oponki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !