Sposób przygotowania

Plastry osączyć z zalewy i przekroić wzdłuż na pół.Każdą porcię posmarować majonezem.Korniszony ponacinać wzdłuż tak aby powstały wachlarze.Papryczki przepołowić.Na każdym płacie śledziowym układać warzywa,śledzie zwinąć i spiąć wykałaczką,posypać rolmopsy pieprzem i udekorować natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, i mała seteczka zmrożona...
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam rolmopsy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !