Sposób przygotowania

Utrzeć masło z cukrem pudrem na gładką masę,dodawać na przemian ser(trzykrotnie zmielony) i żółtka. Dosypać budyń,cukier waniliowy,bakalie.Zmiksować. Białka ubić na sztywno,delikatnie wymieszać z masą serową.Przełożyć do wysmarowanej tortownicy,piec ok 1 godz. na ciemny kolor w temp 180C.sernik zostawić w piekarniku do wystygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam serniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !