Sposób przygotowania

Wszystkie składniki układamy warstwami w szklanym,przejrzystym naczyniu wg.kolejności podanej w przepisię.
Warzywa z puszek należy osączyć, szynkę i ogórki pokroić w kostke, marchew i jajka ugotować na twardo , również pokroić w kostkę, por w cienkie plasterki.
Majonezem posmarować warstwę marchwi i warstwę pora. Następnie posypać startym żółtym serem.
Naczynie z sałatką przykryć folią sporzywczą i wstawić do lodówki na około 20 godzin.
Przed podaniem sałatkę posypać drobno pokrojąną natką pietruszki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pyszna
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    pyszna i zdrowa
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    FAJNIE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !